Herstelwerkzaamheden bij rotonde Zoetsmeerweg
Op maandag 17 september aanstaande wordt de randweg om Haps (N264) de gehele dag afgesloten. De afsluiting gaat in nog voor de ochtendspits en zal duren tot na de avondspits. Ook betekent het dat dat die maandag het verkeer voor één dag door de kom van Haps wordt geleid.

Lees meer: Op 17 september a.s. dendert verkeer weer een dag door Haps!

Nieuwe trainer Michel Kuijpers tevreden over voorbereidingsperiode tot dusver.
IMG 1609

Op 9 september speelt Hapse Boys haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen de gasten uit Well, EWC’46. Het betreft de tweede bekerwedstrijd (de eerste in en tegen Wanssum (SV United) ging vorige week op Kermiszondag kansloos met 3-0 verloren) van de in totaal drie wedstrijden. De laatste wedstrijd zal worden gespeeld in en tegen Sambeek op zondag 16 september a.s. Deze wedstrijden vormen, samen met de oefenwedstrijden uit tegen Leunen (1-3) en Constantia uit Wanroij (0-3) een mooie voorbereiding op dit nieuwe voetbalseizoen.

Lees meer: Hapse Boys thuis nog ongeslagen!

Gouden mijlpaal voor Blaaskapel De Rozenbottels.
Op 14 oktober a.s. is het precies 50 jaar geleden dat in Haps blaaskapel ‘De Rozenbottels’ is opgericht. Vanuit Fanfare ‘Juliana’ zijn in 1968 een 13-tal muzikanten, waaronder Koos Venbrux, zich gaan toeleggen op Egerländer muziek. Nu, 50 jaar later, bestaan de Rozenbottels uit 14 muzikanten en een geluidsman. De muzieknummers zijn uitgebreid met Böhmische en Tsjechische muziek en Koos is nog steeds een trouw lid.

Lees meer: 13 en 14 oktober: 'De Rozenbottels' Haps vieren 50-jarig bestaan!

De zandsculptuur aan de A73 in Haps vertoont steeds weer nieuwe elementen!
Kijk. Verbaas. Verwonder. Bewonder!
IMG 1487

Lees meer: Work in progress aan zandsculptuur in Haps!

Beveiligde toegangspoort bij Danone.
Deze dagen is een beveiligde toegangspoort geplaatst bij de hoofdingang van het kantorencomplex bij Danone Haps op de Laarakker.
Verder is de uitgebreide parkeerplaats nagenoeg gereed.
Een kleine foto-impressie:
IMG 1506

Lees meer: Safety first bij Danone Haps

Trainingen zijn weer gestart.
Hapse Boys 1 heeft haar trainingen weer hervat na een hete vakantieperiode.
De volgende oefenwedstrijden staan gepland:
19 augustus 12.30 uur in Leunen: uitslag: 1-3, doelpunten van Joost vd Groes, Tom Meijer en Jaap Willems
21 augustus 19.30 uur in Nijmegen tegen SCE: afgelast
26 augustus 13.00 uur in Wanroij tegen Constantia. 0-3 winst voor de Boys.

 

 

 

Aanhoudende droogte trekt ook in Haps zijn wissel!
Het is de afgelopen weken flink heet geweest in Nederland. En ook in Haps zijn daarvan de gevolgen te zien. Een kleine foto-rondgang door een gekweld dorp.

IMG 1472

Lees meer: Ook Haps zucht onder de aanhoudende droogte!

De entree van het kantorengebouw van Danone is nagenoeg gereed.
Een kleine fotoimpressie

IMG 1457 

Lees meer: Stairway to.... Danone Haps!

Nuvita B.V. uit Venray verhuist naar Bedrijvenpark Laarakker
Er komt weer een nieuw bedrijf bij op Bedrijvenpark Laarakker. Nuvita, gespecialiseerd in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen, uit Venray, gaat dit najaar nog starten met bouwen in Haps. Op 11 juli werden door Henk van Dreumel, Directeur Nuvita, wethouder Maarten Jilisen en Olaf de Croon, directeur Bedrijvenpark Laarakker, de contracten ondertekend.

Lees meer: Nuvita B.V. nieuwe bewoner op Laarakker Haps

De nieuwe indeling van Hapse Boys in klasse 4H is bekend:
De supporters van Hapse Boys kunnen bij de uitwedstrijden van Hapse Boys veelal op de fiets stappen om de wedstrijden te bezoeken want vele tegenstanders komen uit de omliggende dorpen.
Onderstaand het complete lijstje:
DSV St. Anthonis, Estria, FC Uden, Achilles Reek, Festilent Zeeland, Gassel, HBV, Juliana Mil, SES Langenboom, SIOL, Milsbeek, Toxandria Rijkevoort, Achates en Hapse Boys

Tijdens de drukbezochte vrijwilligersavond van Hapse Boys op zaterdag 23 juni werd Henk van Driel sr. verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar.
Henk heeft vele jaren diverse bestuursfunkties vervuld bij Hapse Boys, was bij allerlei activiteiten betrokken zoals bij de entree, lotenverkoop etc.
Momenteel brengt Henk nog steeds het clubblad van Hapse Boys, Boys Talk, rond in ons dorp.
Henk: van harte proficiat met je uitverkiezing! 
IMG 1447

 

Verplaatsing Rabobank geldautomaat in Haps

Beugen, 12 juni 2018 – De Rabobank geldautomaat aan de Kerkstraat 14 in Haps wordt met ingang van 10 juli om veiligheidsredenen verplaatst. De geldautomaat verdwijnt niet uit het dorp. De Rabobank meent een goede oplossing te hebben gevonden om in de Spar aan het Raadhuisplein 4 een instore-geldautomaat te plaatsen.

Lees meer: Verplaatsen Rabobank geldautomaat in Haps

Tankstations en carpoolplek op bedrijvenpark Laarakker Op Bedrijvenpark Laarakker wordt nog dit jaar een tankstation gevestigd. Op een perceel op het zuidelijk deel van het bedrijvenpark, gelegen aan de randweg Haps, komt een brandstofpunt voor particulieren en een zakelijk tankconcept inclusief duurzame brandstoffen. Het wordt een samenwerkingsverband tussen Tango (brandstofpunt) en Greenpoint/van Kessel Olie (zakelijke markt en duurzame brandstoffen). Ook komt er een carpoolparkeerplaats nabij het tankstation.

Lees meer: Tankstations en carpoolplek op Laarakker Haps

logo