Tactische ingreep coach Michel Kuijpers leidt Haps’ succes in!
Op een weliswaar frisse maar mooie zondagmiddag 19 januari 2020 werkt het eerste elftal van Hapse Boys haar inhaal thuiswedstrijd af tegen buurman Vitesse’08 uit Gennep. De spelers van Hapse Boys hebben genoten van een weliswaar korte winterstop maar vrijwel iedereen is weer fit en monter aan de meet verschenen.

Lees meer: Jeugdspelers brengen Hapse Boys nieuw elan!

Laatste nieuws!

De tweede reunie van van Hooij zal plaatsvinden op zaterdagavond 7 november 2020!

In De Posthoorn, aanvang 12.00 uur.
De Nieuwjaarsontmoeting is een mooie gelegenheid om tezamen, met u en met een afvaardiging van het College van Burgemeester en Wethouders, de Gemeenteraad van Cuijk, het bestuur van de geloofsgemeenschap Haps, de Dorpsraad, de Hapse bevolking, instellingen en verenigingen elkaar de beste wensen over te brengen en een toast uit te brengen op het nieuwe jaar 2020. 

Het weer werkte gelukkig mee!
Na ruim twee dagen onafgebroken werken is de schade aan de rioolbuis langs de A73 ter hoogte van Haps vrijdagavond om 23.00 uur hersteld. De afvoer van rioolwater vanuit de gemeenten Boxmeer en St. Anthonis is daardoor weer op de gebruikelijke manier mogelijk.
Breuk persleiding
Bij de aanleg van een glasvezelkabel werd woensdagmiddag 18 december één van onze grootste leidingen geraakt.

Lees meer: Kapotte persleiding bij Haps hersteld.

Oudste inwoners thans 98 jaar oud.
Op dit moment (15 december 2019) kent Haps 16 personen die de leeftijd van 90 jaar hebben bereikt of ouder zijn. De oudsten hiervan hebben zelfs de respectabele leeftijd van 98 jaar bereikt. Het betreft een man en een vrouw. De verdeling naar mannen en vrouwen is wat scheef; namelijk van deze 16 personen zijn 13 vrouwen en 3 mannen.
In het jaar 2020 zal het aantal 90-plussers bijna verdubbelen! Dan zullen 4 mannen en 6 vrouwen eveneens de leeftijd van 90 jaar hebben bereikt. Allen hebben als geboortejaar 1930. Daarmee komt het totaal aantal 90-plussers dus op 26 personen.
Bron: De Zonnebloem, afdeling Haps.

Hapse “runner up” herovert 2e plaats in 1e divisie B.
Op zaterdagavond 7 december 2019 staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma voor de Hapse volleybaldames: de uitwedstrijd tegen Stravoc Dames 1 uit het Limburgse Stramproy. Ook deze wedstrijd kan het Hapse team bogen op een trouwe supportersschare die naar Limburg is afgereisd om de verrichtingen van hun favoriete team te aanschouwen, aan te moedigen en te ondersteunen vanaf de tribunes in de weliswaar moderne en toch knusse sporthal met een houten speelveldondergrond.

Lees meer: HaVoC dames 1 gaat met glimlach winterstop in!

Messiaans vrije trapdoelpunt van Emiel Jans levert verdiend wedstrijdpunt op!
Op de koude zondagmiddag van 1 december 2019 speelt Hapse Boys haar thuiswedstrijd tegen het Nijmeegse Trekvogels. Door deze koude weersomstandigheden hebben de supporters van beide teams het helaas veelal laten afweten wat natuurlijk ook niet verwonderlijk is. En achteraf hebben de thuisblijvers zelfs deze keer gelijk gekregen want aan het wedstrijdniveau hadden ze zich in ieder geval niet kunnen verwarmen. Een belangrijk excuus kan Hapse Boys-coach Michel Kuijpers (afgelopen vrijdagavond nog optredend als (hulp)Sinterklaas bij de jaarlijkse Sinterklaas-kienavond van supportersvereniging De Berkte) deze middag natuurlijk meteen aanvoeren: vanwege verschillende redenen (blessures/werk) mist hij 5 basisspelers!

Lees meer: Hapse Boys pakt Sinterklaas-kado graag uit!

Werkzaamheden inrichting dorpshart Haps starten na bouwvak 2020.

IMG 2383

Op donderdagavond 21 november 2019 organiseerde de Gemeente Cuijk in sporthal De Stappert de presentatie van de plannen van de inrichting van de dorpskom van Haps. De randweg Haps is gerealiseerd tot tevredenheid van de overgrote meerderheid van de Hapse inwoners. De volgende fase is de herinrichting van de Hapse dorpskom. Hierbij was het uitgangspunt de verbetering van de verkeerssituatie in het centrum van Haps qua veiligheid en qua leefbaarheid.

Lees meer: Eerste rotonde in Hapse dorpskom wordt een feit!

Horror-scenario voor Hapse supportersschare!
Op een prachtige zonnige zondagmiddag 10 november 2019 staat op sportpark De Berkte de thuiswedstrijd van Hapse Boys tegen het Nijmeegse Blauw Wit op het programma. Blauw Wit is de koploper in haar klasse en het Groen-Zwarte thuisteam is er natuurlijk alles aan gelegen om hier een goed resultaat tegenover neer te zetten.
IMG 2372

Lees meer: Hapse Boys verzuimt Blauw Wit over de knie te leggen!

3-2 nederlaag in Limburgse Panningen
Op zaterdagavond 9 november 2019 spelen de Dames van HaVoc 1 hun 8e wedstrijd uit tegen Olympia Dames 1 in de mooi grote en hoge sporthal Piushof in het Limburgse Panningen. Met de ondersteuning van zo’n 25 meegereisde Hapse supporters begint de formatie van trainer Bjorn Lommen zeer voortvarend.

Lees meer: Havoc Dames 1 wacht nog op eerste uit-overwinning!

logo