logo_Hapse vlag

Enquete veiligheidsonderzoek Haps

Beste meneer of mevrouw,
Mijn naam is Rik en ik ben een student van de politieacademie. Ik volg mijn praktijkstage bij het team Maas & Leijgraaf op het bureau Cuijk. Voor mijn studie ben ik bezig met een onderzoek naar de veiligheid in Haps. Ik heb al enkele flyers rondgebracht en ben bezig met een post op het social media platvorm van politie Land van Cuijk. Ik heb een enquête aangemaakt die al een aantal keer is ingevuld door inwoners. Ik hoop echter nog wat meer antwoorden te kunnen krijgen en wil jullie dus vragen of jullie een bericht op de website of andere platformen kunnen plaatsen met de link die verwijst naar de enquête. Ik zie graag een antwoord tegemoet.

De link: Enquête_veiligheidsonderzoek_Haps

Mochten jullie telefonisch contact willen dan kan dat door te bellen naar het landelijk politienummer 0900-8844. Als je de centralist vraagt een terugbelverzoek achter te laten bij mij dan neem ik uiteindelijk contact op met jullie. Om de centralist te helpen kun je mijn dienstnummer doorgeven: 247923.

Met vriendelijke groet,

Rik Huiskamp

Aspirant

Werkdagen: ma, di, wo, do en vrij

Politie l Eenheid Oost-Brabant l Maas & Leijgraaf Meer informatie? Kijk op politie.nl

Door deze website te blijven gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content te gebruiken, om functies voor Social Media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Om deze website goed te laten werken moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste websites doen dit.

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u die website bezoekt. Zo onthoud de website de pagina's die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals naam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat u die niet bij ieder bezoek aan de website hoeft in te vullen.

De website werkt ook zonder cookies, maar met cookies wordt hij wel gebruiksvriendelijker. U kunt cookies dus wissen of blokkeren, maar het kan zijn dat sommige delen van de website dan niet (naar behoren) werken. De informatie die de cookies verzamelen wordt niet gebruikt om u te identificeren en wij delen de gegevens niet met derden.

Deze website is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze website blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten